Magunkról

Biztosítási ügyek tanácsadásában segítséget nyújt önnek a

TNL Brókerház Kft.Válasszon több vezető Biztosító biztosítási ajánlatából.

válasszon kedvező biztosítási ajánlatból

TNL Brókerház Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság 2009 ben kezdett foglalkozni biztosítás közvetítői, brókeri tevékenységgel. A TNL. brókerház alapítója és szakmai vezetője Taksz József biztosítási szakember, aki több mint 25 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, több vezető biztosítótársaságnál dolgozott vezetőként.

A TNL brókerház kiemelt kapcsolatban áll, a Hering Cégcsoporttal, a Hering autókereskedelmi cég, Toyota és Opel kereskedéseinek gépkocsijaira  a TNL Brókerház bonyolítja a  gépkocsi biztosítási ügyintézését, megbízás alapján, több biztosító, biztosítási ajánlatából kínálnak optimális megoldást.

A TNL Brókerház számos cég és magánszemély biztosítási ügyeinél nyújt segítséget és ajánl korszerű biztosítási ajánlatot.

A cég szolgáltatásai: Biztosítási tanácsadás, ügyfelek részére  biztosítási kalkulációk elkészítése annak érdekében, hogy az ügyfelek több biztosító társaság biztosítási ajánlataiból tudják kiválasztani a számukra legoptimálisabb biztosítási megoldást.

Biztosítási szolgáltatások: Gépkocsi Casco és felelősség biztosítás, lakás és telephely biztosítás, vállalati biztosítások, vagyon biztosítások, utas biztosítás, élet biztosítás.

A TNL. Brókerház célkitűzése, hogy a komoly szakmai tapasztalat felhasználásával, megfelelni az ügyfélkör elvárásainak.

Miért érdemes biztosítás közvetítő alkusz cégtől, biztosítási ajánlatot kérni? Mivel a Brókeri, többesügynöki tevékenység esetén az alkusz elsődleges feladata, hogy dokumentáltan összehasonlítást végez a biztosító társaságok ajánlatai között és bemutatja az ügyfél részére rangsorolva a legversenyképesebb ajánlatokat. Az alkuszcégek nem érdekből kötnek biztosítást, inkább szakmai megközelítéssel és természetesen az ár érték figyelembevételével rangsorolnak a biztosítók ajánlatai között.